Monitoring – Jsem připraven podat ústavní stížnost proti postupu sněmovny při volbě členů Rady ČT, říká Michal Klíma

Jsem připraven podat ústavní stížnost proti postupu sněmovny při volbě členů Rady ČT, říká Michal Klíma

Místopředseda správní rady Nadačního fondu nezávislé žurnalistiky a dlouholetý manažer v oblasti médií Michal Klíma je připravený napadnout postup právě probíhající volby členů Rady ČT stížností Ústavnímu soudu. Poslanci podle něj vybírají radní České televize z kandidátů navržených organizacemi, které k tomu zákon neopravňuje.

Lipovská hlídá veřejnoprávnost, Bobošíková šíří hoaxy…

Jana Bobošíková už ztratila poslední zábrany a začala – vedle pokračujících útoků na Českou televizi – zcela vážně šířit hoaxy. Přesně toho stylu, které si v řetězových e-mailech posílají dementní spoluobčané. Jako ověřenou skutečnost – vedle pravidelných útoků na ČT, Petra Dvořáka a propagaci slečny Lipovské – paní Bobošíková odvysílala po facebooku několik dní kolující hoax o tom, jak Piráti chtějí zavádět brutální daně z nemovitostí. Kromě tohoto hoaxu také, v rámci své svaté války proti ČT, bývají v pořadu výpovědi slečny Lipovské. Dámy manipulativně vytvářejí různé události, a pak to, že proběhly, používají jako argument ve své svaté válce. Ve které už bojují nejen proti ČT, SPOLU a Václavu Havlovi, ale nově i proti Pirátům.

Klíma je připraven podat ústavní stížnost ohledně voleb do Rady ČT

Michal Klíma je připraven podat ústavní stížnost proti postupu Sněmovny při volbě členů Rady ČT.

https://www.mediaguru.cz/clanky/2021/04/klima-je-pripraven-podat-ustavni-stiznost-ohledne-voleb-do-rady-ct/

Lipovská se na síti střetla s Mlynářem z PPF. Kvůli schůzce o konci Dvořáka

Členka Rady České televize Hana Lipovská a ředitel investiční skupiny PPF pro vztahy s veřejným sektorem Vladimír Mlynář se ve středu na sociálních sítích vyjádřili ke své schůzce. PPF ani Česká televize (ČT) toto setkání komentovat nechtěly.

https://www.idnes.cz/zpravy/mediahub/vladimir-mlynar-hana-lipovska-schuzka.A210429_111333_mediahub_jpl